Wat is TubeRadar?

TubeRadar is een aanvulling op YouTube. Via TubeRadar kijk je iedere dag de nieuwste YouTube video’s over jou favoriete onderwerpen. Je hoeft daardoor niet meer zelf te zoeken naar de nieuwste YouTube video’s over jou favoriete onderwerp(en) maar alleen maar onze afspeellijsten te bekijken. Op TubeRadar ontdek je ook YouTube-kanalen én abonneer je gemakkelijk en gratis op een kanaal zodat je het kan blijven volgen op YouTube. Verder ontdek en bezoek je ook andere leuke en handige websites via TubeRadar.

 

Uitleg Kanalen & Abonneren
Op TubeRadar worden de laatste 100 video’s van elk YouTube-kanaal weergegeven (tenzij een kanaal nog geen 100 video’s heeft). De meest recente video speelt altijd als eerste af en de minst recente video zal als laatste afspelen. Bekijk onderstaande instructies om een kanaal te ontdekken.
  1. Klik op het icoontje in de linker bovenhoek om de lijst met de laatste (100) video’s van het kanaal te bekijken. (zie afbeelding)
  2. Klik op de titel van de video om de video meteen verder te bekijken op YouTube.com of in de YouTube-app. Waar je vervolgens gebruik kunt maken van alle functies van YouTube, zoals bijvoorbeeld abonneren of reacties plaatsen. (zie afbeelding)
  3. Is de titel van het YouTube kanaal. (EN) = engels gesproken. (zie afbeelding)
  4. Is de website en/of social media van het kanaal. (zie afbeelding)
  5. Abonneer hier wanneer u de video’s van een kanaal leuk vind en het kanaal wilt blijven volgen op YouTube! Op sommige apparaten werkt deze knop niet. In dit geval kunt u functie 2 gebruiken (klik op de titel van de video) om te kunnen abonneren zodra u op YouTube bent. (zie afbeelding)
  6. Geeft aan in welke categorie(ën) het kanaal is toegevoegd. (zie afbeelding)
  7.  

 

Maak je YouTube-account
Wanneer je een kanaal hebt gevonden dat je wilt blijven volgen op YouTube kun je heel gemakkelijk abonneren via TubeRadar. Om te kunnen abonneren moet je wel zijn ingelogd op YouTube. Maak hier je Google account zodat je kunt inloggen op YouTube, YouTube is namelijk een bedrijf van Google.

 

YouTube Premium
Met YouTube Premium bekijk en beluister je YouTube en YouTube Music advertentievrij en je krijgt toegang tot YouTube Originals. Probeer het 1 maand gratis.